Aktuellt

Delar av ovan utbildningar kan komma att ske digitalt om Coronapandemin/Covid-19 gör att det inte är lämpligt med fysiska träffar. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Coachutbildning för pedagoger samt våra inspirationsseminarier genomförs i tre städer Stockholm, Malmö och Göteborg. Samtliga utbildningar ges även som uppdragsutbildningar åt skola, kommun eller organisation.

Läs mer om våra utbildningar här.

Vår coachutbildning är ackrediterad och godkänd av ICF (International Coach Federation) vilket innebär att du efter utbildningen (grund- och fördjupningen) kan gå vidare och certifiera dig via ICF.

Coachutbildningar

Stockholm 2021

Grundutbildning 10-11 februari (digital) och 16-17 mars (välj mellan digital eller på plats)

Grundutbildning 27-28 maj, och 18-21 juni och 13 augusti (välj mellan digital eller på plats, obs fem dagar)

Grundutbildning 7-8 september och 30 september-1 oktober

Fördjupningsutbildning 15-16 april och 6-7 maj (välj mellan digital eller på plats)

Fördjupningsutbildning 19-20 oktober och 25-26 november

Malmö 2021 ​

Grundutbildning 20-21 april och 10-11 maj

Fördjupningsutbildning sker i Stockholm 19-20 oktober och 25-26 november
Coachutbildningarna görs även på uppdrag för skola och kommun samt för organisationer och företag. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för information.

Delar av ovan utbildningar kan komma att ske digitalt om Coronapandemin/Covid-19 gör att det inte är lämpligt med fysiska träffar. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.Elevcoachutbildning

Om du är intresserad av att bli elevcoach så kan du gå vår utbildning ovan. Utbildningen anpassas då till de deltagare som valt elevcoachinriktningen och du kommer erbjudas en extra halvdag med anpassning till elevcoachrollen. Du får verktyg och metoder som bidrar till att öka elevernas studiemotivation och som direkt kan användas i samtal och i kommunikation med elever. I utbildningen tränas du i coachande färdigheter och modeller för att ta tillvara elevernas kompetenser, färdigheter och styrkor.

Vår elevcoachutbildning passar dig som i ditt pedagogiska uppdrag har nära kontakt med elever, exempelvis elevcoacher, elevassistenter, fritidspedagoger, studiepedagoger, socialpedagoger, heltidsmentorer eller studie- och yrkesvägledare.

Läs informationsblad för Elevcoachutbildning

Coachande ledarskap

En tredagarsutbildning för dig som är ledare som vill utveckla ett coachande ledarskap.

Stockholm 14-15 september och 13 oktober

Görs även på uppdrag för skola och kommun samt för organisationer och företag. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för information.

Digitala inspirationsseminarier ”Coachning ett verktyg för skolan”

På dessa halvdagsseminarier får du verktyg att använda i det dagliga arbetet med elever och kollegor, individuellt och i grupp.

Görs även på uppdrag för skola och kommun samt för organisationer och företag. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för information.

4 november 13-17:00
1 december 13-17:00
Läs mer och anmäl er här

Avgift: 900 kr exklusive moms, boken "Coachning ett verktyg för skolan" ingår (värde 190 kr exklusive moms). 

Elevcoachseminarium "Coachning som verktyg i mötet med elever"

På dessa halvdagsseminarier får du verktyg att använda i det dagliga arbetet med elever, individuellt och i grupp.

13 oktober 13-17:00
Läs mer och anmäl er här

Avgift: 850 kr exklusive moms, boken "Coachning ett verktyg för skolan" ingår (värde 190 kr exklusive moms). 

Görs även på uppdrag för skola och kommun samt för organisationer och företag. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för information.

Mentorcoachprogrammet

Ta steget och bli certifierad coach!

Boka plats på vårt mentorcoachprogram, samtliga tillfällen sker digitalt

18 mars kl 08.15-12.15
23 april kl 14-16
3 juni kl 14-16

Dessutom ingår tre individuella samtal med en av våra mentorcoacher. Totalt 11 timmar. För mer information och höstens datum kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi coachar och utbildar i samarbete med Skolverket

I flera regeringsuppdrag har vi ansvarat för coachinsatser där vi både coachar och utbildar i coachning, bland annat i Skolverkets projekt "Handledning för lärande" I dag ansvarar vi för coachinsatsen i Skolverkets projekt "Samverkan för bästa skola" och inom "Nyanländas lärande".

Vi utbildar lärarcoacher i olika kommuner

Vi har bland annat utbildat Stockholm stads och Sollentunas lärarcoacher.  

Syftet med att utbilda lärarcoacher är att enskilda lärare och ämneslag ska få coachning och att lärarcoacherna ska stötta lärarna så att de utvecklas i sin yrkesroll. Ett mer övergripande syfte är att elevernas motivation, glädje och måluppfyllelse ska öka genom att de får ta del av en mer utvecklande och utmanande undervisning. Stockholms lärarcoacher - läs mer om det arbetet här! 

Våra coachutbildningar för pedagoger pågår på olika orter vid flertal tillfällen Läs mer om våra utbildningar här!

Skolcoacherna Sweden AB | Box 11041 | 100 61 Stockholm | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.