Kontakta oss

Helena Isakson

Grundare och VD

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mobil: 070-779 62 71

Kontor och utbildningslokaler
Medborgarplatsen 25, Stockholm

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.skolcoacherna.se

 

Allmänna villkor för vår ackrediterade coachutbildning- Professional Coach Training Program

Avgift 

Din avgift för utbildningen står angiven i bokningsbekräftelsen.  

I avgiften ingår förutom dina utbildningstimmar, litteratur och övrig dokumentation. Vid de utbildningstillfällen vi ses på plats i våra lokaler ingår för- och eftermiddagsfika men inte lunch. 

Diplom och intyg delas ut efter godkänd utbildning den sista utbildningsdagen. Sedan kan man gå vidare och certifiera sig via ICF processen Läs mer här eller kontakta oss. Kostnad för certifiering ingår inte i avgiften utan betalas separat efter avslutad utbildning. 

Bokningsbekräftelse 

Det är först när deltagaren fått en skriftlig bokningsbekräftelse som denne är säkrad en plats. Det finns inga garantier att det finns en plats på den utbildning de vill anmäla sig till. Man kan alltid ställa sig på en väntelista. 

Betalningsvillkor   

Om inget annat är överenskommet fakturerar vi 30 dagar innan utbildningsstart och betalningsvillkor är 20 dagar från fakturadatum.  Efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta med 8%. 
 

Avbokningsregler   


Du kan utan kostnad avboka din plats på en öppen utbildning fram till 30 dagar innan utbildningens första dag. Avbokar du 29 till 14 dagar innan utbildningens första dag debiteras 50% av avgiften. Därefter debiteras full avgift.

Vid eventuella förhinder kan du som kund överlåta din plats till en kollega inom samma organisation. Viktigt att du i så fall meddelar Skolcoacherna detta. All avbokning skall ske skriftligt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och bekräftas av Skolcoacherna. Denna ska vara behörig sökande se nedan behörighetskrav. 

En utbildning kan komma att ställas in om det är för få sökande eller vid andra oförutsedda omständigheter. Vi meddelar detta senast två veckor före utbildningsstart. Om så sker återbetalas eventuella inbetalda avgifter. Ersättning därutöver betalas inte dvs inga andra kostnader som exempelvis för resor eller hotell återbetalas.  

En utbildning som är planerad att vara på plats kan bli digital på grund av oförutsedda omständigheter som exempelvis en pandemi. Om så sker kan deltagaren om denne vill välja att inte gå utbildningen. I detta fall återbetalas inbetalda avgifter. Ersättning därutöver betalas inte, dvs inga andra kostnader som exempelvis för resor eller hotell återbetalas.  

Anmälan är bindande efter att Skolcoacherna bekräftat att deltagaren har en plats. 

Behörighetskrav 

De flesta deltagare har en akademisk utbildning och är då behöriga. Men om man inte har en akademisk utbildning ska man vara minst 25 år och har några års arbetslivserfarenhet och lägst en gymnasieutbildning.  Vid behov 

För ICF etiska riktlinjer Läs mer här 

För övriga policys som handikappolicy och diskrimineringspolicy samt DEIJ statement läs mer här Läs mer här 

Vid frågor om Allmänna villkor och Policys kontakta

Helena Isakson 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   

Tel: 070-779 62 71 


Skolcoacherna Sweden AB
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
tel +4670-7796271
e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Innehar F-skattesedel
Organisationsnummer: 559013-7880